CONTACTLENZEN

VOOR CONTACTLENZEN BENT U BIJ WESTERHOF OPTIEK AAN HET GOEDE ADRES.

Elk oog is uniek. Voor elk oog moet dan ook worden onderzocht welk van de vele honderden soorten contactlenzen het best geschikt is. Als dat bepaald is, moet de juiste maat van die geselecteerde soort worden vastgesteld. Kortom, het aanmeten van contactlenzen is geen sinecure. Daar is vakmanschap, ervaring en gespecialiseerde apparatuur voor nodig. En dat is precies wat u vindt bij Westerhof Optiek.

Maakt u een vrijblijvende afspraak bij Westerhof Optiek. Dan worden uw ogen bekeken en gemeten. Voor (bijna) iedereen is tegenwoordig de juiste soort lenzen te vinden die comfortabel en veilig te dragen zijn.

Een paar soorten contactlenzen zijn:
Vormvaste lenzen (de vervangers van de ouderwetse harde lenzen). Voor de meeste mensen zeer geschikt. Zeker met de moderne hoog zuurstofdoorlatende materialen een uitstekende keuze voor veel mensen.

Zachte lenzen zijn erg populair en worden meteen vanaf de eerste dag comfortabel gedragen. Regelmatige controle is noodzakelijk (zoals me elk soort lenzen!). Er zijn heel veel soorten. Bijvoorbeeld lenzen die elke maand worden vervangen of zelf soorten die elke dag worden vernieuwd. De nieuwe silicone hydrogel soorten bieden veel mogelijkheden voor mensen die in een erg droge omgeving werken. Er zijn ook speciale soorten lenzen zoals multifocale lenzen, en torische lenzen. Voor al dat soort speciale lenzen kunt u het best een vrijblijvende afspraak maken.

Hardelenzen

Multifocale contactlenzen

Gekleurde contactlenzen

Nachtlenzen

Funlenzen

contactlenzen